Pe 15.00 +20 °C, Puolipilvistä ja poutaa, s 6 m/s.
La 15.00 +14 °C, Puolipilvistä, mahdollisesti vähäistä sadetta, sw 9 m/s.
Su 15.00 +14 °C, Puolipilvistä, ajoittain sadetta, sw 4 m/s.
Perjantai 21.09.2018
Nimipäivää viettää tänään
Mervi
Olet tässä:  Kaupunki / Kaupungin organisaatio / Elinvoima

Kaupunki

Elinvoimatoimiala

Elinvoima-toimialan perustehtävä on Lohjan elinvoimaisuuden lisääminen. Elinvoima ottaa huomioon alueen yritysten tukemisen ja niiden paikkakunnalle houkuttelun lisäksi myös ihmisen. Siellä missä ihmiset viihtyvät, viihtyvät myös yritykset.

Elinvoima-toimiala huolehtii siitä, että kaupungin hallinto toimii sujuvasti ja tarkoituksenmukaisesti. Elinvoima-toimialalla tuotetaan kuntalaisten arkeen palveluita, kuten katujen ja rakennusten kunnossapitoa, ruokapalveluita, tietotekniikkapalveluita ja vesihuoltoa sekä uusien tilojen rakennuttamista tarpeen mukaan.

Elinvoima-toimiala huolehtii myös kaupungin aktiivisesta ja ennakoivasta kehittämisestä maan hankinnan ja myynnin, kaavoituksen ja rakennusvalvonnan keinoin. Myös laadukkaan ja terveellisen ympäristön vaaliminen on tärkeä elinvoima-toimialan tehtävä.

Elinvoima-toimiala huolehtii myös ihmisten viihtymisestä tarjoamalla runsaan valikoiman liikuntapalveluita ja kulttuuripalveluita, joiden ansiosta kaupungin asukkaat pysyvät virkeinä ja elinvoimaisina. Elinvoima-toimiala huolehtii myös siitä, että kaupungin asiakaspalvelu sujuu hyvin niin, että kaupungin asukkaat saavat sujuvaa ja ystävällistä palvelua mahdollisuuksien mukaan jopa vuorokauden ympäri myös verkkopalveluiden kautta tarjottuna.

Sähköpostit

Kaupungin kirjaamoon lähetetään toimielimille tarkoitetut asiat, pöytäkirjaotepyynnöt ja  muut tarkoitetut kyselyt ja viestit osoitteella:

kirjaamo@lohja.fi

Kaupungin viranhaltijoiden ja työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)lohja.fi

Olet tässä:  Kaupunki / Kaupungin organisaatio / Elinvoima
Sivun alkuun