La 15.00 +9 °C, Melko pilvistä, ja poutaa, sw 1 m/s.
Su 15.00 +10 °C, Pilvistä, ja poutaa, sw 5 m/s.
Ma 15.00 +10 °C, Melkein selkeää ja poutaa, w 5 m/s.
Lauantai 20.10.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Jasper, Jesper, Kasper, Kasperi, Kauno
Olet tässä:  Asukas / Terveyspalvelut / Perhekeskukset

Asukas

Perhekeskukset

Perhekeskus tukee lasten kasvua ja kehitystä sekä edistää perheiden hyvinvointia ja terveyttä tarjoten vanhemmille ja lapsille varhaista tukea ja apua. Toiminta on avoin kaikille lapsiperheille.

Ohjautuminen perhekeskukseen tapahtuu jo raskausaikana ja jatkuu aina nuoren täysi-ikäisyyteen asti. Puoleemme voi kääntyä, jos on tarvetta saada vahvistusta arjen huolenpito- ja kasvatustehtäviin tai arki ei erilaisista elämäntilanteista johtuen suju ja eteen tulevat asiat syövät liiaksi voimavaroja. Perheessä on esim. lapsen kehitykseen liittyvää huolta, uupumusta, sairautta, parisuhde ei toimi, edessä on avioero tai muu elämän kriisi.

Perhekeskus toimii laajasti yhteistyössä muiden tahojen, kuten koulun, nuorisokeskuksen, varhaiskasvatuksen, lastensuojelun sekä järjestöjen ja seurakunnan kanssa. Yhdessä avointen päiväkotien kanssa perhekeskus tarjoaa perheille ja lapsille avoimen kohtaamispaikan. Lohjan perhekalenterista ja Lohjan lapsiperheet Facebook-sivustolta löydät tietoa perheille suunnatusta toiminnasta.

Lohjalla toimii Lohjantähden ja Aurlahden perhekeskukset. Perhekeskusten aulatilat ovat perheiden käytettävissä. Palvelut ovat asiakkaille vapaaehtoisia ja kotipalvelua lukuun ottamatta myös maksuttomia. Työntekijöihin voi olla yhteydessä puhelinaikoina.

Lohjantähden perhekeskuksen palvelut

Aurlahden perhekeskuksen palvelut

Palautteet perhekeskusten päällikkö Eija Tommila, p. 044 374 0006 tai eija.tommila(at)lohja.fi

 

Yhteystiedot

Lohjantähden perhekeskus
Kalevankatu 4, 2. kerros
08100 Lohja

Avoinna
ma - to klo 8.00 - 16.00
pe klo 8.00 - 15.00
arkipyhäaatot klo 8.00 - 15:00Aurlahden perhekeskus
Ojamonkatu 36
08100 Lohja

Olet tässä:  Asukas / Terveyspalvelut / Perhekeskukset
Sivun alkuun