La 15.00 +9 °C, Melko pilvistä, ja poutaa, sw 1 m/s.
Su 15.00 +10 °C, Pilvistä, ja poutaa, sw 5 m/s.
Ma 15.00 +10 °C, Melkein selkeää ja poutaa, w 5 m/s.
Lauantai 20.10.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Jasper, Jesper, Kasper, Kasperi, Kauno
Olet tässä:  Susanna Niinistö-Sivuranta / Opiskelijaelämää

Opiskelijaelämää!

Laurean paikallisyksikön johto tapaa säännöllisesti opiskelijakunta Laureamkon aktiiveja. Tapaamisessa käydään läpi ajankohtaisia opiskelija-asioita ja suunnitellaan yhteisiä tempauksia kampuksen opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden tunteen vahvistamiseksi.


Kuvassa henkilöt oikealta lukien: Saana Kaipanen, Sara Takalo, Janne Silajärvi, Riitta Pesonen ja Susanna Niinistö-Sivuranta

Opiskelijakunta kertoo myös tärkeää viestiä johdolle: mitä pitäisi kehittää ja mihin suuntaan mennä, jotta opiskelijaelämä kukoistaisi kokonaisvaltaisesti. Kuulimme opiskelijakunnalta myönteistä palautettaLaurean toiminnasta. Erityisesti kiitosta saialoittaville opiskelijoille pidettykickoff -tilaisuus, jossa uudet opiskelijat tutustuivat mutkattomasti toisiinsa.

Yhdessä suunnittelemme myös esimerkiksi uusiin monitoimiluokkiin sisustusta ja toimintoja, Laurean 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi yhteistä pikkujouluglögitilaisuutta ja opiskelijoille suunnattujen liikunta-aktiviteettien muotoa.

Laureamko on Lohjan yksikössä erityisen toimelias ja aktiivinen – uusia toimijoita on saatu runsaasti mukaan erilaisiin tehtäviin. Opiskelijakunnalla on valtava merkitys opiskelijayhteisön hyvinvoinnin kannalta Yhteinen tekeminen avittaa vieraaltakin paikkakunnalta tulevan opiskelijan yhteisön jäseneksi – osaksi porukkaa. Se jos mikä on tärkeää elämässä.

Yhteystiedot

Susanna Niinistö-Sivuranta

Susanna Niinistö-Sivuranta työskentelee kehittämispäällikkönä Laurea-ammattikorkeakoulussa Lohjalla. Työ on pedagogista johtamista, johon kuuluu tutkimus-, kehittämis- ja oppimistoiminnan uusien avauksien ja käytännön järjestelyjen ideointi ja organisointi. Luovuus, viestintä, vuorovaikutus ja ihmisten hyvinvointi ovat sydäntä lähellä. Aika kuluu kolmen pienen lapsen äitinä vapaa-aikanakin kuin siivillä perheen, väitöskirjan, mökin, oman kodin, puutarhan, ystävien ja matkustelun parissa.

Susanna Niinistö-Sivuranta
Olet tässä:  Susanna Niinistö-Sivuranta / Opiskelijaelämää
Sivun alkuun