La 15.00 +9 °C, Melko pilvistä, ja poutaa, sw 1 m/s.
Su 15.00 +10 °C, Pilvistä, ja poutaa, sw 5 m/s.
Ma 15.00 +10 °C, Melkein selkeää ja poutaa, w 5 m/s.
Lauantai 20.10.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Jasper, Jesper, Kasper, Kasperi, Kauno
Olet tässä:  Susanna Niinistö-Sivuranta / Yrittäen vain taivas rajana

Yrittäen vain taivas rajana

Laurean viereen valmistuu piakkoin Yrittäjätalo, jonka rakentamista on seurattu mennyt lukuvuosi. Muuttopuuhiin päästään näillä näkymin vuoden vaihteessa. Välillä ovat seinät luokissa ja luentosaleissa tärisseet, mutta nyt kun rakennuksesta on jo hahmoa, alkaa kummasti vatsanpohjassa kutittaa. Kohta on valmista ja sittenhän kaikki vasta alkaakin.

Laurea on alusta alkaen ollut luomassa alueen toimijoiden yhteistä toimintakonseptia, jossa luovuus, yrittäminen, osaaminen ja eri toimijoiden kohtaaminen synnyttävät jotain uutta – työtä, yrityksiä, osaamista, ideoita. Tätä kaikkea meille ja muille Yrittäjätalon kumppaneille on tarjolla, kun uudet tilat saadaan käyttöön.

Vaikka tilalla on merkitystä yhteistyön ja luovuudenkin näkökulmista, on kuitenkin selvää, että ihmiset tekevät tuloksen. Yrittäjätalolta odotetaan paljon - ehkä eri toimijat hieman eri asioita - mutta odotuksia yhdistää yksi seikka: talo ei saa jäädä vain kuoriksi ilman merkitystä. Tavoitteena on, että tästä tulee jotain enemmän.

Kesä on akkujen latausta varten. Toivottavasti jokainen yrittäjäkin saa edes hetken hengähtää laiturinnokassa. Korkeakoulun käytävät hiljenevät juhannusviikolla ja elokuun alusta palataan yhteisten visioiden, haasteiden ja tavoitteiden ääreen. Paljon on vielä tehtävää ja kysymyksiä ennen kuin yhteisessä Yrittäjätalossa on vipinää käytävillä. Vaan mikäpä tässä maailmassa  valmista olisikaan. Varmaa on vain, että kun oikein on sitkeä, luova ja osaava, vain taivas on rajana.

Hyvää kesää, tapaamisiin Yrittäjätalossa!

Yhteystiedot

Susanna Niinistö-Sivuranta

Susanna Niinistö-Sivuranta työskentelee kehittämispäällikkönä Laurea-ammattikorkeakoulussa Lohjalla. Työ on pedagogista johtamista, johon kuuluu tutkimus-, kehittämis- ja oppimistoiminnan uusien avauksien ja käytännön järjestelyjen ideointi ja organisointi. Luovuus, viestintä, vuorovaikutus ja ihmisten hyvinvointi ovat sydäntä lähellä. Aika kuluu kolmen pienen lapsen äitinä vapaa-aikanakin kuin siivillä perheen, väitöskirjan, mökin, oman kodin, puutarhan, ystävien ja matkustelun parissa.

Susanna Niinistö-Sivuranta
Olet tässä:  Susanna Niinistö-Sivuranta / Yrittäen vain taivas rajana
Sivun alkuun