La 15.00 +9 °C, Melko pilvistä, ja poutaa, sw 1 m/s.
Su 15.00 +10 °C, Pilvistä, ja poutaa, sw 5 m/s.
Ma 15.00 +10 °C, Melkein selkeää ja poutaa, w 5 m/s.
Lauantai 20.10.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Jasper, Jesper, Kasper, Kasperi, Kauno
Olet tässä:  Susanna Niinistö-Sivuranta / Sitten kun...

Sitten kun...

7. toukokuuta 2012

Toukokuu - luulisi, että kohta mielen valtaa kesä! Täytyy kuitenkin muutama pikkuinen juttu hoitaa sitä ennen…

Esimerkiksi sellainen, että ammattikorkeakoulumme valmistelee parhaillaan syksyn tulos- ja tavoiteneuvotteluihin opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa omaa esitystään. Laurea-ammattikorkeakoulun seitsemästä yksiköstä Lohja kirkastaa myös omaa profiiliaan suhteessa korkeakoulumme painoaloihin.  Meille hyvinvointiosaaminen ja asiakaslähtöisten palveluiden kehittäminen ovat avainjuttuja.

Hmm...

Tärkeää olisi saada myös ensi lukuvuoden koulutustarjonta julkaistuksi nettisivuillamme. Paitsi että omat opiskelijamme voivat ilmoittautua opintojaksoille, kuka tahansa voi avoimen ammattikorkeakoulun kautta omaa osaamistaan kehittää.

Niin ja sitten on vielä tietysti muutama kehittämispäivä valmistelematta, henkilöstön kesälahjat ostamatta ja noin 50 sähköpostia, joihin piti jo eilen vastata. Mutta sitten kun ainakin nämä päällimmäiset hommat on hoidettu, voi mielen vallata kesä! Ongelmaksi voi kuitenkin muodostua se, että sitten pitää leikata nurmikkoa ja ehkä sitten vasta, kun kesäkukat on istutettu ja perennapenkit kitketty, voi hetken hengähtää…

Tai jospa vain nauttisi tästä hetkestä - vihertävistä puista, kevään juhlista ja lapsista, jotka laskevat jäljellä olevia kouluaamuja ja odottavat sitä hetkeä, kun voi pulahtaa järviveteen - sitten kun vesi on tarpeeksi lämmintä.

7. toukokuuta 2012 Susanna Niinistö-Sivuranta

Yhteystiedot

Susanna Niinistö-Sivuranta

Susanna Niinistö-Sivuranta työskentelee kehittämispäällikkönä Laurea-ammattikorkeakoulussa Lohjalla. Työ on pedagogista johtamista, johon kuuluu tutkimus-, kehittämis- ja oppimistoiminnan uusien avauksien ja käytännön järjestelyjen ideointi ja organisointi. Luovuus, viestintä, vuorovaikutus ja ihmisten hyvinvointi ovat sydäntä lähellä. Aika kuluu kolmen pienen lapsen äitinä vapaa-aikanakin kuin siivillä perheen, väitöskirjan, mökin, oman kodin, puutarhan, ystävien ja matkustelun parissa.

Susanna Niinistö-Sivuranta
Olet tässä:  Susanna Niinistö-Sivuranta / Sitten kun...
Sivun alkuun