La 15.00 +9 °C, Melko pilvistä, ja poutaa, sw 1 m/s.
Su 15.00 +10 °C, Pilvistä, ja poutaa, sw 5 m/s.
Ma 15.00 +10 °C, Melkein selkeää ja poutaa, w 5 m/s.
Lauantai 20.10.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Jasper, Jesper, Kasper, Kasperi, Kauno
Olet tässä:  Asukas / Terveyspalvelut / Ehkäisyneuvonta / Nuorten neuvonta

Asukas

Nuorten ehkäisy-, ihmissuhde- ja seksuaalineuvonta

Nuorten neuvonta palvelee Lohjan alueella asuvia tai opiskelevia nuoria ehkäisyyn, ihmissuhteisiin ja seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä. 1.8.2017 alkaen nuorten neuvonta toimii Nuorisokeskuksessa, Kullervonkatu 7, 08100 Lohja (Harjula, samassa talossa Dixin kanssa). Nuorisokeskuksen esite luettavissa tästä. Tiedote muutosta tästä.

Vastaanotolle on ajanvaraus. Otimme v.2017 käyttöön osittaisen internetajanvarauksen, joka edellyttää aikaisempaa asiakkuutta nuorten neuvonnassa ja 18 vuoden ikää. Palveluun kirjautuminen edellyttää tunnistautumista mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla. Kysy lisää terveydenhoitajalta.

Terveydenhoitaja on tavattavissa maanantaista perjantaihin ja lääkärin tavoitat tiistai-iltapäivisin varaamalla ajan terveydenhoitajalta.

Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia.

Tervetuloa käyttämään nuorten neuvonnan sähköistä ajanvarausta. Palvelun kautta voit varata uuden ajan, peruuttaa, siirtää tai muokata varaamiasi aikoja sekä katsella varaamiasi aikoja. Ajan peruminen tai siirtäminen tulee tehdä viimeistään vuorokausi ennen aikaisemmin varaamasi vastaanottoaikaa.


Palvelun kautta voit antaa suostumuksen sähköiseen asiointiin terveyspalveluissa ja tarkistaa yhteystietosi. Sähköinen asiointi on tällä hetkellä yksisuuntaista terveyspalveluista asiakkaalle. Ajanvarauksestasi tulee vuorokautta aikaisemmin tekstiviestimuistutus matkapuhelinnumeroosi. Sovitusti terveyspalveluista voidaan lähettää Sinulle asiointiisi liittyvä lyhyt viesti. Lähetetyt viestit kirjautuvat potilaskertomusjärjestelmääsi.


Internet-ajanvarauksen onnistumisen edellytyksenä ovat aikaisempi asiakkuus terveyspalveluissa ja 18 vuoden ikä, koska palvelu edellyttää tunnistautumista mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.


Palveluun pääset klikkaamalla oheista linkkiä

https://sote.easiointi.fi/fi/web/lohja-te/

Tavoitteena on

Lisätiedot

Voit lähettää Sinua askarruttavan kysymyksen sähköpostiosoitteella: nuortenneuvonta(a)lohja.fi tai tekstiviestillä numeroon 044 369 2222.

Terveydenhoitaja Sari Niinikivi, puhelinaika ma - pe klo 12 - 13, p. 044 369 2222

 

Hyödyllisiä linkkejä

Ehkäisynetti

Raskaudenehkäisy

Väestöliitto / nuoret

Papilloomavirusrokotetutkimus

Exit-hanke

Sexpo

Aidstukikeskus

Seta

Tukinainen

Yhteystiedot

Nuorten neuvonta
Lohjan perhekeskus

Kullervonkatu 7
08100 LOHJA

Ajanvaraus ja puhelinneuvonta
ma - pe klo 12 - 13
puh. 044 369 2222

Olet tässä:  Asukas / Terveyspalvelut / Ehkäisyneuvonta / Nuorten neuvonta
Sivun alkuun