La 15.00 +9 °C, Melko pilvistä, ja poutaa, sw 1 m/s.
Su 15.00 +10 °C, Pilvistä, ja poutaa, sw 5 m/s.
Ma 15.00 +10 °C, Melkein selkeää ja poutaa, w 5 m/s.
Lauantai 20.10.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Jasper, Jesper, Kasper, Kasperi, Kauno
Olet tässä:  Asukas / Terveyspalvelut / Hoitotakuun toteutuminen

Asukas

Hoitotakuun toteutuminen

Hoitotakuu koskee kiireetöntä hoitoa. Lohjan terveyskeskuksessa hoitotakuu toteutuu. Kiireellinen potilaan tutkimus ja hoito toteutetaan sairauden edellyttämällä tavalla.

Perusterveydenhuollon avopalvelut

Yhteyden saanti terveysasemille on toteutunut hyvin. Yhteyttä otetaan ensisijaisesti puhelimitse. Terveyskeskuksessa on käytössä takaisinsoittojärjestelmä.

Hoidon tarve arvioidaan pääsääntöisesti yhteydenottotilanteessa. Jos tämä ei ole mahdollista, arviointi tehdään vastaanottokäynnillä samana päivänä tai viimeistään kolmen vuorokauden kuluessa.

Lääketieteellisesti tarpeelliseksi arvioitu hoito aloitetaan yleensä ensimmäisen vastaanottokäynnin yhteydessä, tavallisesti 1 - 3 viikon kuluessa. Kaikissa tapauksissa hoito päästään aloittamaan alle kolmessa kuukaudessa. Kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan heti.

Suunterveydenhuolto

Yhteyden saaminen suun terveydenhuollon keskitettyyn ajanvaraukseen on toiminut hyvin. Käytössä on takaisinsoittojärjestelmä.

Hoidon tarpeen arvion tekee ajanvarauksen hammashoitaja asiakkaan yhteydenottotilanteessa. Kiireetöntä hoitoa tarvitsevat potilaat saavat vastaanottoajan n. 90 päivän sisällä. Kiireellistä ensiapuhoitoa tarvitseva potilas saa ajan samana arkipäivänä.

 

Erikoissairaanhoito

Erikoissairaanhoidossa hoitotakuun toteuttamisesta ja tietojen julkistamisesta vastaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS).

Lohjalla 15.2.2018

Jari Linden
terveyspalvelupäällikkö 

Yhteystiedot

TERVEYSKESKUSPALVELUT

Vaihde *019 36921
Keskustan terveysaseman
neuvonta 019 369 2309

Vaihde avoinna
ma - to 8.00 - 16.00,
pe 8.00 - 14.00

Olet tässä:  Asukas / Terveyspalvelut / Hoitotakuun toteutuminen
Sivun alkuun