To 15.00 +12 °C, Pilvistä, runsasta sadetta, w 4 m/s.
Pe 15.00 +9 °C, Puolipilvistä ja poutaa, w 5 m/s.
La 15.00 +8 °C, Pilvistä, ajoittaista sadetta, ne 1 m/s.
Torstai 18.10.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Luka, Luukas, Satu, Säde
Olet tässä:  Yritykset / Lohja sijaintipaikkana

Yritykset

Lohja sijaintipaikkana

Lohjan sijainti Helsinki–Turku-kehityskäytävässä luo erinomaiset logistiset puitteet yritystoiminnalle. Turun moottoritielle pääsee Lohjalta peräti neljästä liittymästä. Turku, Salo, Espoo ja Helsinki ovat lähellä.  Myös Helsinki-Vantaan lentokenttä sekä Turun, Hangon ja Vuosaaren satamat ovat nopeasti saavutettavissa. Lohjalla ei tunneta ruuhkia ja kustannustaso on pääkaupunkiseutua merkittävästi alhaisempi.

Tyytyväiset työntekijät ovat avain yrityksen menestykseen. Asuinympäristön viihtyisyys ja palvelujen laatu vaikuttavat työntekijöiden pysyvyyteen ja hyvinvointiin. Lohjalla useimmat lapsiperheet asuvat pientaloissa. Kaupunki pyrkii osaltaan helpottamaan uuden työntekijän asettumista paikkakunnalle.

Tavoitteena on, että Lohjan asukasluku kasvaa keskimäärin prosentin vuodessa. Kaupungissa on monipuoliset julkiset ja kaupalliset palvelut. Lohja on omaleimainen kunnon kaupunki. Harrastusmahdollisuudet ovat lukuisat. On sanottu, että Lohja on liikkuvan ihmisen paratiisi. Meillä on Kisakallion urheiluopisto, St. Laurence Golf ja uintia harrastavan perheen keidas nimeltä Neidonkeidas.

Lohjanjärvi ja Lohjanharju tarjoavat ainutlaatuiset mahdollisuudet omaehtoisiin luontoelämyksiin yhtä hyvin kesällä kuin talvella. Kaupungin kulttuuritarjonta on hyvässä mallissa. On oma teatteri, orkesteri sekä näyttely- ja kulttuuritoimintaa.  Lohjan asuinympäristössä ei voi olla huomaamatta sitäkään, kun sataviisikymmentätuhatta omenapuuta kukkii ja tuottaa satoa.

Yhteystiedot

Elinkeinopalvelut
puh. *019 3690
etunimi.sukunimi(a)lohja.fi
Lohjan yrityspalvelut

Olet tässä:  Yritykset / Lohja sijaintipaikkana
Sivun alkuun