To 15.00 +12 °C, Pilvistä, runsasta sadetta, w 4 m/s.
Pe 15.00 +9 °C, Puolipilvistä ja poutaa, w 5 m/s.
La 15.00 +8 °C, Pilvistä, ajoittaista sadetta, ne 1 m/s.
Torstai 18.10.2018
Nimipäivää viettävät tänään
Luka, Luukas, Satu, Säde
Olet tässä:  Kaupunki tiedottaa / Verkkokauppa

Kaupunki tiedottaa

 Arska -karttapalvelu

Lohjalla on otettu käyttöön arkiston sähköinen asiointipalvelu ja karttakauppa Arska, josta voi ostaa rakentamisen ja suunnittelun pohjakartaksi tarkoitettua kantakartta-aineistoa, sekä jatkossa myös rakennusvalvonnan arkistoon tallennettuja rakennuspiirustuksia sähköisessä muodossa. Palvelu ei vaadi kirjautumista.

Kantakartta-aineistoa on saatavilla Lohjan kaupungin taajama-alueilta, ja siinä on esitetty maastoa, rakennettua ympäristöä ja kiinteistöjaotusta kuvaavia tietoja. Aineistoa tarjotaan palvelun kautta pdf- ja tiff-tiedostoina, sekä suunnitteluohjelmistojen käyttämässä dwg-tiedostomuodossa.

Jatkossa palvelusta voi ostaa myös rakennusvalvonnan lupakäsittelyn läpikäyneiden rakennushankkeiden viranomaisarkistoon tallennettuja, vahvistettuja rakennuspiirustuksia. Palveluun tullaan lisäämään piirustuksia sitä mukaa kun alkuperäisten dokumenttien digitointi arkistossa etenee.

Lisätiedot ja neuvonta karttatuki@lohja.fi

Tästä linkki Arskan verkkokauppaan:

arska.lohja.fi

 

Lohjan kaupungin verkkokauppa

Olemme avanneet Lohjan kaupungin verkkokaupan. Verkkokaupasta voit ostaa kalastukseen liittyviä lupia (ravustuslupa, verkkokalastuslupa, uistelulupa, muikkulupa). Lohjan lukion opiskelijat maksavat verkkokaupan kautta opiskeluun tarvittavan tietokoneen käyttömaksun.
 
Verkkokauppaan lisätään syksyn aikana muita lupia, käyttöoikeuksia ja paikkavarauksia.

 

Lohjan kaupungin verkkokauppaan pääset tämän linkin kautta:

Lohjan_kaupungin_verkkokauppa

 

 

Olet tässä:  Kaupunki tiedottaa / Verkkokauppa
Sivun alkuun